Dagschotel
ZATERDAG 27 APRIL
Kippensoep
(1,7,9, 20)
Doradefilet
, Mosterdsaus
Spinazie
,
Gekookte peterselieaardappelen
(1,3,4,7,9,10,12, 22)
ZONDAG 28 APRIL
Courgettesoep
(1,7,9)
Rundstong
, Tomatensaus
Erwtjes
,
Puree
(6,7)
MAANDAG 29 APRIL
Broccolisoep
(1,6,7,9, 20)
Kippenoester
, Currysaus
Wellness groentemix
,
Rijst
(1,3,6,7,9,10, 20)
DINSDAG 30 APRIL
Kippensoep
(1,7,9, 20)
Lamsburger
, Ajuinsaus
Spinaziepuree
(1,7,9,10, 22)
WOENSDAG 01 MEI
Venkel - bloemkoolsoep
(1,7,9, 20)
Zalm
, BĂ©arnaise
Groene asperges
,
Puree
(3,4,7,9,10,12)
DONDERDAG 02 MEI
Preisoep
(1,7,9, 20)
Karbonaden
Appelmoes
,
Gebakken aardappelen
(1,7,9,10,12, 20,22,23)
VRIJDAG 03 MEI
Wortelsoep
(1,6,7,9, 20)
Gehaktballetjes
, Honing mosterdsaus
Groente-symfonie
,
Aardappelpuree
(1,3,6,7,9,10, 22)
De gerechten bevatten of kunnen sporen bevatten van: 1 = Gluten, 2 = Schaaldieren, 3 = Eieren, 4 = Vis, 5 = Pinda, 6 = Soja, 7 = Melk, 8 = Noten, 9 = Selder, 10 = Mosterd, 11 = Sesam, 12 = Sulfiet, 13 = Lupine, 14 = Weekdieren, 20 = Tarwe, 21 = Haver, 22 = Gerst, 23 = Rogge, 31 = Walnoten, 32 = Paranoten, 33 = Pistachenoten, 34 = Amandelen, 35 = Cashewnoten, 36 = Pecannoten, 37 = Macadamianoten. De samenstelling van het gerecht kan veranderen.