Dagschotel
DINSDAG 02 SEPTEMBER
Wortelsoep
(1,6,7,9, 20)
Kalkoen
Provençaalse saus
,
Groenterijst
WOENSDAG 03 SEPTEMBER
Bloemkoolsoep
(1,7,9, 20)
Heekfilet meuniére
, Mosterdsaus
Zomerse courgettemix
,
Aardappelpuree
(1,3,4,7,9,10,12, 20,22)
DONDERDAG 04 SEPTEMBER
Preisoep
(1,7,9, 20)
Cordon bleu
, Natuuraardappelen
Bloemkool natuur
,
Vleesjus
(1,6,7,9, 20,22)
VRIJDAG 05 SEPTEMBER
Groentesoep
(1,7,9, 20)
Gehaktballetjes
, Honing mosterdsaus
Groente-symfonie
,
Aardappelpuree
(1,3,6,7,9,10, 22)
ZATERDAG 06 SEPTEMBER
Aspergesoep
(1,6,7,9, 20)
Konijn
, Jagersaus
Prinsessenbonen
,
Gebakken aardappelen
(1,3,7,8,9,10, 20,22, 31,34)
ZONDAG 07 SEPTEMBER
Venkel - bloemkoolsoep
(1,7,9, 20)
Varkenshaasje
, Pepersaus
Mexicaanse groetemix
,
Aardappelkroketten
(1,3,7,9, 20,22)
MAANDAG 08 SEPTEMBER
Preisoep
(1,7,9, 20)
Zalmfilet
, Bieslooksaus
Venkel
,
Aardappelpuree
(1,2,4,7,12, 20)
De gerechten bevatten of kunnen sporen bevatten van: 1 = Gluten, 2 = Schaaldieren, 3 = Eieren, 4 = Vis, 5 = Pinda, 6 = Soja, 7 = Melk, 8 = Noten, 9 = Selder, 10 = Mosterd, 11 = Sesam, 12 = Sulfiet, 13 = Lupine, 14 = Weekdieren, 20 = Tarwe, 21 = Haver, 22 = Gerst, 23 = Rogge, 31 = Walnoten, 32 = Paranoten, 33 = Pistachenoten, 34 = Amandelen, 35 = Cashewnoten, 36 = Pecannoten, 37 = Macadamianoten. De samenstelling van het gerecht kan veranderen.