Dagschotel
DONDERDAG 15 MEI
Preisoep
(1,7,9, 20)
Karbonaden
Appelmoes
,
Gebakken aardappelen
(1,7,9,10,12, 20,22,23)
VRIJDAG 16 MEI
Wortelsoep
(1,6,7,9, 20)
Gehaktballetjes
, Honing mosterdsaus
Groente-symfonie
,
Aardappelpuree
(1,3,6,7,9,10, 22)
ZATERDAG 17 MEI
Tomatensoep
(1,9, 20)
Ardeens gebraad
, Vleesjus
Prei in witte saus
,
Natuuraardappelen
(1,7,9, 20,22)
ZONDAG 18 MEI
Aspergesoep
(1,6,7,9, 20)
Ham aan het spit
, Champignonsaus
Witloof
,
Aardappelkroketten
(1,7,9,12, 22)
MAANDAG 19 MEI
Tomatensoep
(1,9, 20)
Crépinette
, Vleesjus
Gestoofde wortelen
,
Natuuraardappelen
(1)
DINSDAG 20 MEI
Wortelsoep
(1,6,7,9, 20)
Kalkoen
Provençaalse saus
,
Groenterijst
WOENSDAG 21 MEI
Bloemkoolsoep
(1,7,9, 20)
Heekfilet meuniére
, Mosterdsaus
Preistamppot
(1,3,4,7,9,10,12, 20,22)
De gerechten bevatten of kunnen sporen bevatten van: 1 = Gluten, 2 = Schaaldieren, 3 = Eieren, 4 = Vis, 5 = Pinda, 6 = Soja, 7 = Melk, 8 = Noten, 9 = Selder, 10 = Mosterd, 11 = Sesam, 12 = Sulfiet, 13 = Lupine, 14 = Weekdieren, 20 = Tarwe, 21 = Haver, 22 = Gerst, 23 = Rogge, 31 = Walnoten, 32 = Paranoten, 33 = Pistachenoten, 34 = Amandelen, 35 = Cashewnoten, 36 = Pecannoten, 37 = Macadamianoten. De samenstelling van het gerecht kan veranderen.